"Jokainen vartalo on kaunis?"

Nyt kuuluu mediassa jokapuolelta, että jokainen vartalo on kaunis, etenki naisilla. Ei oo olemassa rumaa vartaloa ja yht' äkkii jokainen on kaunis. WHAT? Onko?

Kirjotappa googleen "world's fattest woman" Onko kaunis? Panisitko?
Mä voin sanoo ääneen sen, mitä kaikki ajattelee: Jokainen vartalo ei ole kaunis. Anteeks vaan, mutta jokainen ei ole hyvännäköinen. Äläkä sinä pikkunilkki yhtään väitä vastaan. Samaa mieltä oot kummiski. Ja vielä enemmän kuhan oot lukenu tän:

Joka helvetin tuutista tyrkytetään kokoajan kaikkea "Jokainen keho on kaunis!"- paskaa. Koska faktahan on se, että jokainen ei synny ulkonäöllisesti viehättävään kehoon. Se, että joka suunnasta tyrkytetään sitä kauneutta ja kauneuden ylistämistä on väärin. Suoraansanottuna se on valehtelua päin pläsiä, koska kaikki ei oo kauniita. Miksi niille joillekkin vitun rumille ihmisille pitää valhdella, että ne näyttää hyvältä jos ei näytä? Se on vitun väärin.

Kun jollekkin lihavalle löllöpallolle, joka on vitun pyöree ja ei-niin-hyvännäköinen sanotaan, että "oletpas sinä kaunis", vaikka se ei todellakaan olis, niin se pahimmassa tapauksessa luulee olevansa, eikä tee mitään esin. laihduttaakseen tai parantaakseen tervyttään, jolloin se kuolee nuorena siihen, että sydän pysähtyy ja verisuonet menee tukkoon. Siksi, että sille sanottiin, että se on kaunis, vaikka ei ole.

Minkä takii kaikkien ees pitäis olla kauniita? Tai tuntee ittensä viehättäväks, jotta voi olla pidetty tai arvostettu?
Tärkeempää on se, että kaikki hyväksytään sellasena ku ne on, jotta niistä tuntuis hyvältä olla niiden kehossa.
Eikö vois mielummin levittää sellasta kuvaa, että jokaisessa on parempiakin puolia. Kauneus ei todellakaan oo ihmisen paras puoli, eikä se oo se asia mihin pitäis keskittyä. Ihmisillä pitäis olla maailmalle ja toisilleen muutaki annettavaa ku se vitun ulkonäkö, koska se ei oo se asia, mitä me tarvitaan.

 

 

- Biitti